Prin Lume AZI

Cabinetul german vrea să declare Maroc, Tunisia, Algeria, Georgia, „ţări de origine sigure” Cabinetul german vrea să declare Maroc, Tunisia, Algeria, Georgia, „ţări de origine sigure”

Cabinetul german vrea să declare Maroc, Tunisia, Algeria, Georgia, „ţări de origine sigure”

18 iulie 2018  17:15| Prin Lume | Externe
MIGRANŢII DE AICI VOR PRIMI MAI GREU AZIL ÎN GERMANIA. Cabinetul german vrea să adauge trei state africane - Maroc, Tunisia şi Algeria -, plus Georgia pe lista „ţărilor de origine sigure”, potrivit Deutsche Welle.
  • prin lume
  • stat de drept
  • in economie
  • actualitate

Omul de azi

Preşedintele UNITER, actorul ION CARAMITRU, a devenit Cetăţean de Onoare al Municipiului Timişoara, după ce consilierii locali au votat, astăzi, în unanimitate, propunerea consilierei liberale Daniela Mariş în acest sens.Citeste mai departe

[ Vezi toate ]

  • asopro
Fără al doilea referendum pentru Brexit Fără al doilea referendum pentru Brexit

Fără al doilea referendum pentru Brexit

16 iulie 2018  17:15| Prin Lume | Externe
TRUMP I-A SUGERAT THERESEI MAY SĂ DEA ÎN JUDECATĂ UE. Purtătorul de cuvânt al Theresei May a anunţat, astăzi, că nu va exista un al doilea referendum privind ieşirea Marii Britanii din UE.
Trump supără Europa Trump supără Europa

Trump supără Europa

16 iulie 2018  16:30| Prin Lume | Externe
UE, „INAMIC” AL SUA ÎN PRIVINŢA COMERŢULUI. Germania şi partenerii din UE au primit cu iritare declaraţiile lui Donald Trump potrivit căruia UE ar fi „un inamic” al SUA în privinţa comerţului, potrivit Reuters.
Rusia infirmă zvonul că l-ar extrăda pe Snowden Rusia infirmă zvonul că l-ar extrăda pe Snowden

Rusia infirmă zvonul că l-ar extrăda pe Snowden

16 iulie 2018  15:30| Prin Lume | Externe
REFUGIAT ÎN RUSIA, ÎNTR-UN LOC ŢINUT SECRET DE AUTORITĂŢI. Kremlinul a dezminţit, astăzi, zvonurile cu privire la intenţia Moscovei de a-l preda Statelor Unite pe Edward Snowden, fostul consultant al Agenţiei americane pentru Securitate Naţională (NSA) refugiat în Rusia de cinci ani, afirmând că o astfel de posibilitate este „'absolut inacceptabilă”, relatează EFE.
Bunele relaţii SUA-Rusia ar fi „un lucru bun, nu unul rău” Bunele relaţii SUA-Rusia ar fi „un lucru bun, nu unul rău”

Bunele relaţii SUA-Rusia ar fi „un lucru bun, nu unul rău”

16 iulie 2018  15:15| Prin Lume | Externe
„PROSTIA ŞI STUPIDITATEA” DIN TRECUT ALE WASHINGTONULUI SUNT DE VINĂ PENTRU EXISTENŢA UNOR RELAŢII GLACIALE CU MOSCOVA. În deschiderea reuniunii la nivel înalt cu omologul său rus Vladimir Putin, preşedintele american Donald Trump a afirmat astăzi, că buna înţelegere cu Rusia ar fi un „lucru bun, nu unul rău”, informează Reuters.
Summit Trump-Putin la Helsinki Summit Trump-Putin la Helsinki

Summit Trump-Putin la Helsinki

16 iulie 2018  13:15| Prin Lume | Externe
PE AGENDĂ SE AFLĂ DISCUŢII DESPRE PRESUPUSA IMPLICARE A RUSIEI ÎN ATACURILE CIBERNETICE DIN CURSUL ALEGERILOR DIN SUA. Preşedintele SUA, Donald Trump şi omologul său rus, Vladimir Putin, se întâlnesc, astăzi, la Helsinki, pentru a încerca să îmbunătăţească relaţiile bilaterale între cele două puteri globale.
450 de migranţi au debarcat în portul italian Pozzallo 450 de migranţi au debarcat în portul italian Pozzallo

450 de migranţi au debarcat în portul italian Pozzallo

16 iulie 2018  13:00| Prin Lume | Externe
DOAR DUPĂ CE CINCI ŢĂRI EUROPENE AU ACCEPTAT SĂ PREIA DIN MIGRANŢI. Cei 450 de migranţi care se aflau la bordul a două nave militare care aparţin Frontex, în apele italiene au fost toţi debarcaţi în Pozzallo, oraş aflat în sudul Siciliei, începând de duminică, a declarat, astăzi, Roberto Ammatuma primarul din localitate, relatează AFP.
Chinezii dau bani ca să stimuleze natalitatea Chinezii dau bani ca să stimuleze natalitatea

Chinezii dau bani ca să stimuleze natalitatea

13 iulie 2018  16:00| Prin Lume | Externe
SOCIETATE ÎMBĂTRÂNITĂ. Autorităţile chineze din domeniul medical analizează posibilitatea oferirii de stimulente financiare pentru a încuraja natalitatea, după ce mai multe decenii de control al populaţiei au dus la diminuarea forţei de muncă.
Embargo prelungit Embargo prelungit

Embargo prelungit

13 iulie 2018  14:45| Prin Lume | Externe
A PATRA OARĂ. Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat un decret privind prelungirea, până la finele anului 2019, a embargoului introdus pentru importurile de produse alimentare occidentale.

Mergi la pagina : Pagina anterioara | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Pagina urmatoare

  • intro2
19 STAGIARI, TIMP DE DOUĂ LUNI. Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a dat, ieri, startul programului de Internship la MFP şi ANAF, în cadrul unei întâlniri interactive, organizată la sediul ministerului. [ Citeste mai departe ]

18 iulie 2018

AZI Prin Lume

MIGRANŢII DE AICI VOR PRIMI MAI GREU AZIL ÎN GERMANIA. Cabinetul german vrea să adauge trei state africane - Maroc, Tunisia şi Algeria -, plus Georgia pe lista „ţărilor de origine sigure”, potrivit Deutsche Welle. [ Citeste mai departe ]

18 iulie 2018

AZI Stat de drept

ÎNTÂRZIERE. Curtea Constituţională a României a amânat, astăzi, pentru data de 18 septembrie, discutarea sesizării preşedintelui Klaus Iohannis în legătură cu modificarea şi completarea Legii 317/2004 privind organizarea şi funcţionarea Consiliului Superior al Magistraturii. [ Citeste mai departe ]

19 iulie 2018

AZI În cultură

A 5-A EDIŢIE. O competiţie de şase filme europene realizate de tineri regizori, o retrospectivă dedicată cineastului Andrei Ujică, o selecţie cu câteva dintre cele mai apreciate filme româneşti şi străine foarte noi, un focus Florin Iepan, o mini-secţiune de filme subversive clasice, precum şi ateliere şi discuţii cu invitaţi din lumea filmului sunt atracţiile celei de-a 5-a ediţii a Festivalului Ceau, Cinema!, care se desfăşoară în perioada 19 - 22 iulie la Timişoara şi în comuna Gottlob. [ Citeste mai departe ]

18 iulie 2018

AZI Prin ţară

AR URMA SĂ AIBĂ APĂ LA ROBINETE ÎNCEPÂND DE VINERI. Întreg municipiul Bacău este de patru zile fără apă potabilă după ce o avarie a afectat, sâmbăta trecută, conducta principală de aducţiune de la Valea Uzului, iar o nouă avarie produsă marţi a determinat prelungirea cu încă trei zile a sistării serviciului, potrivit Agerpres. [ Citeste mai departe ]

Viaţa de lângă noi

Pledoarie pentru vaccinare

Pledoarie pentru vaccinare

România este pe primul loc în Europa în ceea ce priveşte cazurile de rujeolă, arată ministrul... [ Citeste mai departe ]

Bani & afaceri

CE arde motorul Google cu o amendă de 4,34 miliarde de euro

CE arde motorul Google cu o amendă de 4,34 miliarde de euro

Comisia Europeană (CE) a amendat Google cu 4,34 miliarde de euro pentru încălcarea normelor... [ Citeste mai departe ]

Efemeride

Centenar bicentenar

Centenar bicentenar

Consiliul Judeţean Hunedoara marchează Centenarul Marii Uniri printr-o gafă monumentală.... [ Citeste mai departe ]

Fără copyright

„Cinci ani, o lună şi 24 de zile” - thriller în regia Codruţei

„Cinci ani, o lună şi 24 de zile” - thriller în regia Codruţei

Cinci ani o lună şi 24 de zile a durat mandatul Codruţei Kovesi în fruntea parchetului... [ Citeste mai departe ]

Răsfoiţi! Merită

O mică favoare - Darcey Bell

E cea mai bună prietenă a ta. Îţi cunoaşte toate secretele. De aceea e atât de periculoasă. Totul începe cu o mică favoare, un lucru pe care mamele îl fac una pentru altă în mod obişnuit.

[ Vezi toate ]

Magazin

Staţii de metrou din Paris redenumite pentru a celebra victoria de la Campionatul Mondial

Staţii de metrou din Paris redenumite pentru a celebra victoria de la Campionatul Mondial

RATP a schimbat pe termen limitat denumirile a şase staţii de metrou din Paris, în cinstea... [ Citeste mai departe ]
Afcn small
banca

Parteneri pentru AZI

amos SensoTV ampress